Modric fortsatte denne treff er han

Russland VM-finaler, Frankrike 4-2 Lectra Black Horse Fotballdrakter Dame Kroatia, For andre gang i historien vant han VM. Og selv om finalen mistet ballen, Men Kroatia er den største mørke hesten i denne konkurransen. Like respektabel. I tillegg er kjernen i deres lag, Real Madrid midtbanespiller Modric vant også VM-Golden Globe-prisen.

Siden verdensmesterskapet i 1982 begynte Golden Globe Awards, Tildelt den mest fremragende spilleren i VM-finalen. Modric er den 10. Golden Globe vinner. De forrige 9 personer, 5 av dem fra Sør-Amerika, 4 personer fra Europa, nå valget av Modric, Det hjalp også Europa til å knytte Golden Globe Awards. I tillegg, Modric er den eneste til nå. Fra Golden Globe-vinneren som ikke har vunnet VM-mesterskapet.

Imidlertid ble Drakt Kroatia Modrics ønske valgt, Det er også en fortsettelse av Golden Globe Charm. Vinneren av den 6. VM-Golden Globe-prisen siden 1998, Vunnet ikke mesterskapet, Dagens kroatiske Modric er i finalen, Smak på bitterheten som passerte Hercules.

Mbape vil bare vinne VM

Den franske stjernen Mbabes Fotballdrakter Dame prestasjon på denne VM er lys. En sterk contender som regnes som en Golden Globe av mange mennesker. Ifølge rapporter, Mbape selv bryr seg ikke om denne individuelle prisen. VM er den viktigste for ham.

” Jeg bryr meg ikke om Golden Globe Awards, Jeg vil ha VM-mesteren. ” Etter 12 år, Frankrike kom nok en gang til VM-finalen. Og denne gangen, Frankrike er ivrig etter å vinne VM.

“VM-seieren er ufattelig. Dette er mitt livs drøm, det er alt for meg. Jeg kan ikke beskrive det i ord. Selv om jeg er en drømmer, Men selv i min største drøm, Jeg kan ikke forestille seg Frankrike som vinner VM. Når du er nede på jorden og prøver å betale for det Drakt Frankrike laget, Du vil bli belønnet. Jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe Frankrike, Det betyr alt for meg. ” Frankrike sa Mbabe.

England er favoritt for å vinne

Englands VM-prospekter, Forårsaket stor kontrovers, Mange er ikke optimistiske om Fotballdrakter Dame England. Imidlertid mener Wenger det England har evnen til å vinne VM.

Wenger analyserte situasjonen for VM-konkurransen, Han sa: “Mitt favorittlag, Selvfølgelig er det fortsatt det franske laget. Jeg har sagt mange ganger før, Siden andre verdenskrig, Ingen land med en befolkning på mindre enn 45 millioner har vunnet mesterskapet. Men hvordan spør du meg hvordan du ser på Belgia? Jeg tror de har styrke. Er vi overrasket over Kroatia? De har styrke. ”

Det er verdt å nevne at Wengers kommentarer, Publisert før kampen i England vs Colombia. I denne 1/8 finalen, England gikk forbi straffespark og gikk gjennom spillet. Deretter er Drakt England kvartfinale motstander sverige. Den samlede styrken til den nederste halvdelen av England-gruppen er åpenbart svak. Dette øker også sannsynligheten for at England fortsetter å bevege seg fremover.

Tyske vognen krasjer i Sverige

Gruppe F gruppekamper, Den tyske vognen tar Kyle skade fri frispark, 2-1 beseiret Fotballdrakter Dame Sverige Oppnådd den første seieren i denne VM, Dette er et godt øyeblikk. Men etter kampen, den tyske trenerens trekk, La dem igjen bli presset til den offentlige opinionen.

Men denne saken handler faktisk om Tysklands forseelse. Det tyske lagets offisielle er også på Twitter for første gang. Gikk en “unnskyldning” som er en følelsesmessig kamp. En eller to av våre lagmedlemmer løp til den svenske benken for å feire. Deres reaksjon og bevegelser er for dårlige. Dette er feil, Til dette formål unnskyldte han seg til svenske trener og lagmedlemmer.

Den siste kampen i denne VM-gruppen F i Tyskland mot Korea, Dette er et liv og dødsslag for begge sider. Fordi styrken til Tyskland og Sør-Korea ikke er en karakter, Så mange fans er ikke bekymret for om Drakt Tyskland til slutt vil gå videre. Det er bekymret for at Sør-Korea vil gi det et skritt i siste kamp. Ta en grovere feil Det er mulig at den viktigste tyske spilleren blir skadet. Så Tyskland må vinne i neste kamp. Og vi må ikke bryte militæret Dette tester Loews ferdighet.

Jeg er mest optimistisk om disse fem lagene som vinner mesterskapet

Selv om Ibrahimovic ikke ble valgt for den svenske Fotballdrakter Dame VM-oppstillingen, Men som et stort parti for verdens fans, Ibrahimovic er definitivt ikke fraværende. Han vil reise til Russland for å delta i sponsorarrangementer. Nylig godtok Ibrahimovic et intervju med FIFAs offisielle nettside. Snakket om sine egne synspunkter og spådommer på denne VM.

Ibrahimovic sa: “Åpenbart, Jeg vil ikke spille for landslaget på denne VM. Som jeg sa fire år siden, Jeg gjentar, Ikke min VM er ikke verdt å se. Jeg tror virkelig det. Men jeg vises fortsatt i VM. Jeg vil nyte VM på nært hold. ”

Og når det gjelder populariteten til VM, Ibrahimovic sa: “Jeg tror Brasil, Spania og Tyskland er populære, Selvfølgelig må jeg også si at det er mitt morsland, Sverige. Argentina er også varmt, Selv om de sier at Drakt Argentina ikke er en stor avtale, Men Argentina er veldig kraftig. Dessverre kom ikke USA inn i VM. Jeg spiller nå fotball i dette landet. Jeg støtter også dem. “

Ronaldo World Cup kan slå noen

Manchester United trener Jose Mourinho mottok et eksklusivt intervju nylig. For den kommende VM, Han uttrykte sin egen mening. Når det gjelder muligheten for å coaching landslaget, Fotballdrakter Dame Mourinho ga midlertidig et negativt svar.

Snakker om utsiktene til VM, Mourinho sa: “En spiller som Messi og Ronaldo, Virkelig flott, De kan gjøre sitt lag bedre Bedre enn avisene sa, Så jeg tror Argentina og Portugal, Gode resultater kan oppnås i VM. ”

Mourinho melket også Portugal. Mourinho sa: “I 2006 kom Portugal inn i semifinalen, I 2016 vant vi den europeiske cupen. Derfor betyr dette at vi er blant de beste lagene i verden. Drakt Portugal er et land hvor talent alltid har oppstått. Sammenlignet med to år siden, er spillerne til dette landslaget enda bedre. Derfor kan Portugal gjøre alt. Kan vi bli verdensmestere? Jeg tør ikke si dette, Men vi kan slå et lag. ”

Bayern München-gigantene tar ledelsen av laget

Ifølge nyhetene, Etter at Bayern München trener Heynck, 66 år gammel Fotballdrakter Dame Bayern München assisterende professor Hermann, Også besluttet å avslutte coaching karriere, Formell pensjonering.

I et intervju, Herman sa: “Jeg er gammel, Gå hjem, klar til å gå på pensjon. ” Etter pensjon vil Hermann gå hjem for å ta vare på barnebarnene hennes. Og vil ikke lenger fungere som assisterende trener for andre klubber. Det har vært nyheter før, Hermann vil fortsette å bo i Bayern, Assistent trener Kovacs. Imidlertid, etter vurdering, Hermann bestemte seg for å forlate.

Hermann har to ganger tjent som assisterende trener til Bayern München. 2011-2013 Herman som Heynckes høyre arm, Hjelp Drakt Bayern München til å vinne trippelkronen i 2013. Han dro til Düsseldorf som assistent trener. I oktober i fjor kom Heynckes ut igjen. Det første kravet som fremsettes må være å komme tilbake til Hermann, Fortsett å tjene som sin assistent trener, Bayern München betalte også Düsseldorf 2 millioner euro som kompensasjon på forespørsel. Ta Hermann tilbake til Bayern.

Chelsea legendariske frykt for Premiership

Ifølge nyheter, selv om Aston Villa til slutt steg, Kaptein John Terry vil fortsatt vurdere å forlate laget for å bli med i Super League eller USA. 37-åringen tidligere kaptein i England og Fotballdrakter Dame Chelsea, Har nå ledet Aston Villa til finalen i British Championship Play-off Championship. De vil kjempe med Fulham i Wembley for den siste Premier League billetten 27. mai.

John Terry har spilt 32 kamper for laget denne sesongen. Ytelsen er stabil og enestående. Nylig har laget utarbeidet en ettårig fornyelseskontrakt for den. Men ifølge rapporter, Uansett om Vera oppgraderer, Terry vil hylle kontrakten først, Ta med familien din til ferie i Portugal. I løpet av denne tiden vil han nøye vurdere sin beslutning.

Før han kom til Vera, Det var flere Premier League-lag som inviterte Chelsea kaptein. Men Terry er villig til å møte Chelseas valg av den britiske kronen. Det er spekulasjon om at Terrys ide ikke har endret seg, Hvis Vera etter hvert oppgraderer, Drakt Chelsea Terry for høy lønn og følelsesmessige faktorer, Det er svært sannsynlig at han vil forlate Vera for å spille for Super League eller USA.

Å delta i FA Cup-finalen med Fergusons tro

Nyheten om Fergusons alvorlige sykdom sjokkerte hele verdensfotballen. Hans situasjon påvirker også hjertene til Fotballdrakter Dame Manchester United soldater. Manchester United general Mata sa: “Selv om han aldri ble trent, Men jeg håper at Sir Alex Ferguson blir bedre snart. Han er den eneste personen i verden fotball. ”

Mata: ” Denne lørdagen, Hver og en av oss er overveldet av Sir Alex Fergusons helsesituasjon. Som du kanskje forventer, Denne hendelsen har hatt en enorm innvirkning på Manchester United. Hver av oss er forent, Jeg håper han kan bli bedre snart. I de siste årtier, Han er en unik og viktig oppgave for fotball i verden. ”

” Det er veldig beklagelig at Jeg har aldri blitt trent av ham. Men jeg vet den store arven han dro til Manchester United: Det vinnende nye året, så vel som kampens gener. Så Drakt Manchester United må kjempe for Ferguson i de resterende tre kampene. Spesielt i finalen i FA Cup. Manchester United vil spille hardt. Venter på hans gode nyheter. ”

Real Madrid skaper en historie

Real Madrid slo Bayern i 2-2 på hjemmebane av Champions League semifinalen. Med en total score på 4-3 for å kvalifisere til finalen. Etter kampen i et intervju, Fotballdrakter Dame Real Madrid-keeper Navas sa. Jeg er veldig glad for at laget kan gå videre til finalen. Sa Real Madrid er å skape historie.

Om dette spillet, Navas sa: ” Jeg er veldig glad nå. Takk Gud. For å fortelle sannheten er dette spillet for vanskelig. Bayern er et flott lag. De har ikke annet valg enn å angripe. Vi har alle lidd. Men laget gikk jevnt fram til finalen. Dette er hva vi vil. ”

For finalen, Real Madrid målvakt sa: ” Drakt Real Madrid lager historie, Vi vil aldri overgi. Uansett hvem er den endelige motstanderen, Real Madrid vil møte forlegenhet om å vinne mesterskapet. På samme måte vil Real Madrid også gi sin motstander størst respekt. ”