Chelsea er ikke klar til å erstatte Conti

Conti de siste dagene veldig dårlig, Fotballdrakter Dame Chelsea følger den siste runden av hjemme tap Bournemouth 0-3, Den nåværende runden med 1-4 var Watford-slaget, Conti-sjefen opptrådte også i krise. Men ifølge en rekke engelske medier bekreftet, Chelsea hadde ikke tid til å erstatte Contis plan.

Det er lært at, Abu skal ikke til Chelsea mot Manchester United og Barcelona før kortsiktig tilpasning, Conti vil ha tid til å reversere Chelsea nedgang. Samtidig ble de også fortalt, Nyheten om Chelseas kontakt med to freshmen-kandidater, Ancelotti og Enrique, er ikke riktig.

Etter 1-4 Waterford, Chelsea snakket ikke om Conti, Kilder sa at fordi Chelsea fortsatt er rangert i Premiership fire, Men også konkurrere om Champions League og FA Cup, Drakt Chelsea har ingen grunn til å erstatte Conti. Chelsea siden landslagskonkurransen i november i fjor, Fortsatt i en uke eller til og med flere turneringer så langt, Chelsea avsluttet endelig denne trette timeplanen denne uken, Conti ga også Chelsea-spillere tre dager av.

Messi i spillet og hemmelighet ta medisin

Ifølge rapporter, I Barcelona 2-1 vinne over Alaves i spillet, Fotballdrakter Dame Barcelona Masai 30-åringen igjen i spillet spiste en blå pille, Han tok da et frispark. Barcelona i oktober i fjor, Hellas Olympiakos spill, Den samme scenen har skjedd.

Mot Alavis, Den samme scenen skjedde igjen. Og denne gangen er bildet klarere, Kan se fargen på pillen Macy spise: blå. Hvordan spiste Macy etter å ha spist? Som med Olympiacos, Han skårte også et frispark. Det er 7 minutter før slutten av spillet, Hans mål hjalp Barcelona omvendt poengsummen.

Hva er Messi å spise? I fjor i oktober, Noen medier sa at Barca Messi bare spiser sukkerpiller, Hovedkomponenten er glukose, Hensikten er å fylle opp energi. Catalonia, den første rapporten i saken, spurte også Barcelona-treneren Valverde for dette formålet. Drakt Barcelona coaches forklaring er: ” Macy spiser glukose sukkerpiller? Jeg vet ikke. Hvis han kan spise et mål, Så spis chanting. ”

Bayern er min andre hjemby

Nylig, Bayern München stjerne Robben, I et intervju med Fotballdrakter Dame Bayern München offisielle nettside sa, Han liker byen München veldig mye.

Robben sa: “Jeg kom til Bayern i 2009, Nå føler jeg at jeg har blitt en del av klubben, Jeg er stolt av det. Jeg liker virkelig München, München er som min andre hjemby. Men jeg kommer fra Nederland, Min kone og jeg er fra Groningen, Vi har et hus der, Vår plan er å bo der etter pensjonering. Jeg vil være tilbake i Nederland etter at du har gått. ”

Taler om pensjon, sa Drakt Bayern München Robben: “Jeg liker ikke Kimi Xi, Det er mange års karriere, Enden min kommer nærmere Nå vil jeg bare bli frisk, Og nyt fotball, Men jeg prøver mitt beste for å forlenge karrieren min. ” Til slutt snakket Bayern München Robben om den kommende Champions League knockout: Ingen playoff-turnering er lett, Besiktas er gruppen først, Bayern München må være godt forberedt. ”

Tottenham Hotspur flørtende uovervinnelig brigadkamp

Ifølge medierapporter, Fotballdrakter Dame Tottenham Venstre Enkhmu er i ferd med å leie ut for å bli med Burnley. Men i denne leietransaksjonen, Kan ikke legges til buyout vilkår.

Selv om utseendet og ytelsen til Tottenham-laget ikke tiltrekker seg øyet, Men den tidligere Marseille-vingen mangler ikke mangel på suitors, Mange franske og engelske Premier League-lag har til hensikt å introdusere ham. Blant disse suitors, Premiership Blackburn Burnley mest sannsynlig å introdusere ham.

West Brom med samme Burnley nær Nkuta, Tottenham Kudrow Jeg vil også benytte muligheten til å leie et lån, Å bevise at de har muligheten til å etablere en Premier League. Og la Drakt Tottenham Burnley vinne i denne konkurransen er treneren Sean – Dicer, Han kalte Nkudu personlig for å vise sin oppriktighet. Denne overføringen har spilt en viktig rolle i å fremme. Det er rapportert at Tottenhams leder nektet å legge til buyout vilkår i leieavtalen, Han ser fortsatt frem til den franske unge vingen.

Manchester City burde glemme stillingene

Så langt denne sesongen, Fotballdrakter Dame Manchester City gjorde 18 seire og 1 uavgjort i ligaen, 55 poeng toppet listen. Guardiola har ødelagt posten han opprettet i Barcelona, Han er forventet å bryte den uoppdagede rekorden av 19 kamper Bayern opprettet i 2013-14, Men Guardiola sa at han ikke ville glemme det, Eller å være jordnær.

” Det betyr at vi har vunnet mange spill siden august, Det er derfor vi er glade. ” Guardiola sa, ” Det er lett å leve bedre når vi vinner. Men jeg vil ikke lukke øynene for å si om jeg vil ødelegge posten i Bayern. Nå å fokusere på Newcastle, Vi vil jobbe med ansatte på datamaskinen for å se hvordan de spiller, Med eller uten ballen, Vi opprettholder alle våre egne tempo og styrke. ”

Om rangering først, Drakt Manchester City Guardiola sa: ” Glemte stillingene, Fokuser på ting Manchester City må gjøre, Dette er den beste måten. Fra offensiv, defensivt og personlig nivå, må Manchester City være som et lag, Dette er den eneste måten å fokusere på Manchester City. ”

Pjanic vil starte forhandlinger med Juventus fornyelse

Ifølge rapporter, Fotballdrakter Dame Juve har allerede åpnet fornyelsesforhandlingene med Pianic. Mediene sa, Pianniqi vurderer seriøst Juves plan, Selv snart å forny avtalen.

Serie en siste runde, Pjanic slo et fantastisk frispark, Hjelp Juventus 3-0 seier over Bologna, Enestående ytelse hjelper ham med å få en høyning.

I dag, Pjanic og Drakt Juventus eksisterende kontrakt er fortsatt tre år. Så langt denne sesongen, Han har scoret tre mål i alle konkurranser, Og hjelper 5 ganger. Pianic har begynt forhandlinger med Juventus fornyelse, Implisert å holde lag, Juventus reassurance piller!

Real Madrid oppturer og nedturer er vanlige

Real Madrid-trener Zidane sa i et intervju, Han mener at klubbens Fotballdrakter Dame VM ikke vil være lett, Samtidig håper også at alle kan senke sin holdning.

” VM-kamp er ikke lett, I fjor, selv om vi vant mesterskapet, Men vi opplevde også mye trøbbel. ” Zidane sa til journalister. “Hvert spill er veldig vanskelig, Men vi er Real Madrid, Vi må vinne. Vi har også god tid til å forberede seg til VM-konkurransen, Vi kan ikke finne noen unnskyldning, Dette er tidsplanen Real Madrid må være forberedt Caixing. ”

” I en hel sesong, Real Madrid opptredener og nedturer er vanlige, Generelt, Real Madrids nåværende situasjon er fortsatt veldig positiv. Vi har vunnet to titler, Nå vil Drakt Real Madrid bevege seg mot den tredje mesteren, Og så til La Liga, Champions League også King’s Cup-kamp. ”

Valverde: Lionel Messi Barcelona vil kunne vinne

Barcelona trener Valverde deltok på en pressekonferanse, Men han snakket mer om forsvarsteamets problemer, I tillegg innrømmet han for første gang, Fotballdrakter Dame Barcelona anser innføringen av en sentral forsvarer om vinteren.

Snakker om selve spillet, Valverde sa: ” Fra et rangeringssynspunkt, Vi har ingen konkurranse i dette spillet, Vi er også fornøyd med lagets kampanje, Men spillet er veldig viktig for motstanderen, De må vinne. Champions League er vår favoritt begivenhet, Også trenger mye ansvar. Vi må respektere denne hendelsen, Vårt mål er å vinne. ”

Messi vil ikke spille? ” Barcelona i morgen for å se om han spiller. Portugal Sport respekterer åpenbart Messi, Fordi jeg vet hva han kan gjøre på banen. Drakt Barcelona overordnede operasjoner, Også kjent med laget har Messi en så god spiller. Det viktigste er at Messi er fornøyd, Barcelona kan vinne. ”

AC Milan kunngjorde Montella etter klassen

Nylig, Dårlig rekord AC Milan trener Montellas jobb i fare. Serie A og Torino sist helg, etter en 0-0 draw, Fotballdrakter Dame AC Milan offisielt annonsert Montella komme seg ut av klassen, Gattuso erstattet midlertidig av sin stilling.

Montella begynte å undervise AC Milan i sesongen 16-17, Sist sesong ledet han laget til å få European Union Cup-kvalifikasjoner, Etter tre år å gå tilbake til den europeiske slagmarken. Samtidig førte han også sin enhet til å beseire Juventus vant den italienske Super Bowl-mesteren, Dette er AC Milans første tittel siden 2011. Ved utgangen av mai i år fornyet klubben og Montella til sommeren 2019, Denne sommeren bruker store pengesummer til å introdusere 11 nye hjelpemidler. Men denne sesongen, Serie A-lag i dårlig rekord, Ansiktet til de seks beste lagene beseiret alle, Bare rangert som syvende i ligaen, Med laget i begynnelsen av sesongen dør de første fire målene bort.

Montella ledet AC Milan denne sesongen rangert som syvende i ligaen, Med fjerdeplassen i Roma opptil 11 poeng, Og Roma spilte også et spill mindre. I European Cup-kampen, Drakt AC Milan har foran gruppen som en gruppe kvalifiserer. I en offisiell uttalelse takket klubben Montella og coaching staff for deres seriøse og profesjonelle arbeid, Og jeg ønsker at Gattuso kan ha en god ytelse. Lokal tid i morgen, AC Milan vil bli avholdt i Milano, Nairobi treningsbase holdt en pressekonferanse, Når treneren Gattuso vil bli offisielt avduket.

Sanchez er full av lyst

Sanchez er full av lyst Ifølge nyhetene, Fotballdrakter Dame vakt Monreal sa, Hans Arsenal lagkamerat Sanchez er Premier League LeBron – James.

James er en av NBAs mest aktive spillere, Det er også en av de største aktørene i NBA-historien. Monreal sa i et intervju: ” Jeg tror Sanchez er Premiership James, Sanchez er en av de beste Premiership-spillerne, Jeg har en sjanse til å trene med ham hver morgen, Jeg vet at han er full av konkurranse, Dette er veldig lik James. ”

Når det gjelder dette spillet, Monreal sa: ” Siden jeg ikke hadde sjansen til å se NBA-live foran TV-en, Dette vil være et spesielt øyeblikk. I fjor gikk jeg også til scenen så spillet, Enten spillere, stadioner eller fans, Alle galne. Jeg tror det er en sjanse for at alle vil gå Gå og nyt dette spillet. Drakt Arsenal Celtic vil vinne spillet, De er bedre lag. ”